Šalčininkų gatvėse – nauja technika

Kokybiškos ir greitos kelių ir gatvių priežiūros paslaugos – UAB „Tvarkyba“ tikslas. Atsižvelgiant į tai, kad technikos parkas nusidėvėjęs, o paslaugų spektras didėja, įmonė priėmė sprendimą įsigyti naują transporto priemonę. Vakar pirmuosius kilometrus traktorius KUBOTA M5112 suko Šalčininkuose. UAB „Tvarkyba“ vairuotojas Pavel Švaikovskij išbandė jį valydamas sniegą savivaldybės aikštėje. Pasidžiaugti nauju pirkiniu atėjo ir Šalčininkų rajono meras Zdzislav Palevič, pabrėžęs, kad kelių ir gatvių valymas ir priežiūra turi būti operatyvi ir kokybiška.

– Mūsų technika nestovi vietoje, nepaisant oro sąlygų, važiuojame, tvarkome kelius ir gatves, barstome smėlį, valome sniegą, tvarkome gatves, vežame nuotekas, išvežame lapus arba šiukšles. Darbų daug, todėl natūralu, kad technika nusidėvi, didėja jos eksploatacijos išlaidos. Naujas traktorius leis mums orientuotis į efektyvumą, kokybę ir sumažinti išlaidas technikos remontui, – sako UAB „Tvarkyba“ direktorius Aleksandras Kasparovičius.

Jo teigimu, traktorius nupirktas pačiu laiku, kai įmonė ruošiasi žiemos darbams. Aktualiausi darbai bus kelių ir gatvių valymas nuo sniego. Įsigyta technika taip pat planuojama teikti paslaugas rajono gyventojams.

UAB STOKKER atstovo Vytauro Lemežio teigimu, KUBOTA traktoriai yra galingi, ilgaamžiai ir patvarūs.

Šaltinis: salcininkai.lt